Brink Groep naar Rotterdam

Brink Groep naar Rotterdam

 “In het westen van het land zochten we naar een plek die onze innovatieprocessen stimuleert, die uitstekend bereikbaar is en aantrekkelijk is voor onze medewerkers. Rotterdam zet fors in op innovatie en is onderdeel van het innovatienetwerk in de zuidelijke Randstad waarin onder meer RDM, Merwe-Vierhavens, de universiteiten van Rotterdam, Delft en Leiden een belangrijke rol spelen. De “opgerolde mouwen mentaliteit” van Rotterdam past goed bij onze cultuur. Door te kiezen voor huisvesting op een mobiliteitsknooppunt in de Randstad kunnen we onze bedrijfsdoelstelling op het terrein van duurzaamheid bereiken.
Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep

Rotterdam Central District (RCD) is het gebied waar internationale en lokale bedrijven, gevestigde namen en start ups, pakken en spijkerbroeken elkaar ontmoeten in een innovatief klimaat met o.a. Kleinhandel, Cambridge Innovation Center (CIC), Venture Café en Schieblock als voorbeelden van broedplaatsen.

We zijn heel gelukkig met de komst van de vier Brink Groep bedrijven. Stuk voor stuk ondernemingen die de verbinding aangaan met andere bedrijven en organisaties in netwerken. Dat is nou precies waar het Groot Handelsgebouw (GHG) voor bedoeld is: elkaar versterken in netwerken. Met de komst van Brink Groep is Rotterdam een mooie onderneming rijker!
Marius Meurs, directeur Groot Handelsgebouw

Over Brink Groep

Sinds 1972 staat Brink Groep voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed. De vier bedrijven Brink Management/Advies, Kontek, Ibis en innvire hebben eigen specialismen in management, advies en automatisering. Ze opereren zelfstandig of gezamenlijk, afhankelijk van de vraagstukken waaraan gewerkt wordt. Met meer dan 220 creatieve, denkende doeners wordt gewerkt aan uitdagende opgaven. Brink Groep heeft locaties in Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Over Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Een hotspot en monument tegelijk. Authentiek, flexibel, modern en met een no-nonsense uitstraling. Met bijna 180 huurders is het Groot Handelsgebouw dé plek waar ondernemers starten, doorzetten en groeien. Van jonge dynamische start-ups tot grote multinationals. Gelegen in het zakencentrum van Rotterdam, direct naast Rotterdam Centraal, is het Groot Handelsgebouw een plek die inspireert. Kortom, een unieke en strategische locatie voor ondernemers.

For a better working Rotterdam-CentralDistrict.nl we use cookies. More information? check out our cookie policy. Close